Spelautomater och slots

Våra kära enarmade banditer har verkligen genomgått en förändring sedan det blev möjligt att spela online. Det utvecklas nya spel i rasande fart. Det är nästan svårt att hänga med när den ena spelutvecklaren efter den andra hittar på nya spel för oss spelsugna att sätta klorna i varje månad.

Klassiker med 3 hjul

Vi är många som har en liten nostalgisk känsla för spelen med 3 hjul med symboler som körsbären, 7-orna och BAR. Även om dom har fått konkurrens av oändligt många spel så håller dessa klassiker sin plats bland dom mest populära. Det är också vanligt med 5 eller 7 hjul och vad som utmärker sig i dessa spelen är nog att dom är väldigt enkla och det är inga konstiga kombinationer när man vinner. Får man lika symboler i en rad så vinner man.

ScreenShot_WOF345_2

Videoslots och 3D slots

Spelen i bägge dessa genre är ett resultat av spelutvecklarens sin fantasi och förmåga att skapa spänning. Dom ofta grafiskt vackra spelen, som ibland börjar med en liten film på någon minut, är för att ge en känsla av vilket sorts spel man ska spela. Här hittar vi alla sorts spel. Från dom enklaste med 3 eller fem hjul upp till spel med upp till hundra vinnande kombinationer och bonusspel. Spänning och underhållning till max och vi kan nog förvänta oss många överraskningar i takt med att spelautomater på nätet utvecklas till mer interaktiva spel.

3d-slots